KMG

   PVC профили KMG

KMG-Logo1Профилът KMG (KRAUSS MAFFEI and GRAINER), произвеждан от АЛТЕСТ е един съвместен проект между австрийската фирма „Greiner Extrusiontechnik“, немската фирма „Krauss Maffei“ и българската фирма „ALTEST“.

Предимства:
• В сграда с климатик, прозорците произведени с „KMG“ профили могат да намалят загубата на енергия до 37%.

• „KMG“ профилите са издръжливи на удари от 3кг/см2 при стайна температура от 233oC.
• Европейски стандарти за блясък на повърхността. Отлични резултати при нагряване, влажност и шумоизолации при три и четири камерни системи. Структура непозволяваща изгаряне, деформация, нечувствителна към околната среда – не съдържа олово, не позволява задържането на вода, не позволява задържането на петна, прах-тествани през Clean Control въведен от немските производители на PVC профили. Издръжлива на сезонните промени, няма нужда от боядисване и поддръжка, лесно се монтира.
• PVC профилите на фирма АЛТЕСТ са защитени от атаката на киселини, основи, соли, захабявания, ултравиолетови лъчи и корозия.
„KMG“ профилите с характерният им невибриращ материал и термично монтирани ъгли драстично намаляват външният шум. Средната шумоизолация е от порядъка на 22-25db и е постигната с 6мм стъкло. 30db шумоизолация се постига при стъклопакет.

Основни параметри:

  • Водоустойчивост
  • Четири или петкамерна система.

kmg-6k.Цветова гама:

  • предлага се в бял цвят и седем десена имитации на дърво

Фирма „Алтест” стартира първо с разработването и налагането на пазара на своята 4-камерна PVC система “Prelude”. Вече наложила се и доказала своите качества, системата става едно от най-предпочитаните решения на строителните фирми и предприемачи за жилищни сгради и кооперации, офис помещения, детски градини, училища и болници.
prelude“Prestige” – 6-камерна PVC система6-камерните профили за врати и прозорци от тази серия предлагат още по-добър дизайн, шумо и топлоизолационни качества. Новата 6-камерна система „Prestige” е предназначена както за северни изложения така и за страни с по-студен климат като Украйна, Русия, Молдова, Сибир и др. На клиентите са гарантирани отлични качества на профила, тъй като са направени множество тестове в независими чуждестранни лаборатории за коефициента на свиваемост на профила, нещо много важно за страните, намиращи се в по-студен климатичен пояс. Освен коефициента на свиваемост, профилът е тестван и за коефициент на топлопреминаване в ift Rosenheim, Германия.
Специално изработените отводнителни канали не позволяват на водата да проникне в профила и да се образува влага и конденз.