Охранителни ролетки

Плътни охранителни ролетки

13Изработени са или от алуминиеви, или от стоманени профили. Ние ви съветваме да предпочетете първия вариант, защото алуминият не корозира под въздействието на атмосферните условия. А това осигурява непроменен и приятен вид по време на целия експлоатационен период. Обикновено дебелината на ламелите е около 0,7 мм.

Перфорирани охранителни ролетки

14На практика те почти не се различават от плътните ролетни щори. Единствената разлика е в перфорацията на профилите и в това, че можете да ги откриете в различни форми и размери. Естествено, цената им е по-висока, но пък ви дават възможност да изберете вариант, който подхожда на цялостното обзавеждане и на интериора на обекта, за който са предназначени.

Решетъчни охранителни щори

86861Произвеждат се от огънати стоманени пръти, които са галванизирани и електростатично боядисани. За да се захванат добре помежду си, са използвани стоманени скоби. Характерна особеност на този вариант е, че чрез тях може да се достигне безпроблемно до стъклото. Ето защо най-често се монтират от вътрешната страна на витрината. Видимостта не се променя от този факт.