За нас

Фирма „Митев и сие” ЕООД е създадена през 1995 г. в гр. Сливен. Основен предмет на дейност на фирмата е производство на AL и PVC дограма и прозоречни конструкции.

За изминалите години фирмата установи стабилни позиции в условия на силна конкуренция. Това се дължи най-вече на налагането на нови технологии и продукти, стриктното следене за тяхното качествено изпълнение и влагане, използване на модерна специализирана техника, добрата организация и синхрон между отделните изпълнителски звена, спазване на срокове. Не на последно място, за имиджа на фирмата допринася правилният подбор на персонала – търговски, проектантски и изпълнителски състав.

Фирмата работи основно с РVС и AL системи за врати и прозорци KMG, но не се ограничава до него и работи с всеки профил по желание на клиента. Това e фирма за български профили с европейски облик, създадени по последни австрийски технологии. Предлагат се три, четири, пет и шест камерни профили. Обковът, който използваме е немски – сигения и рото, стъклопакетите с аргон и ниско емисионно стъкло, нискоенергийно стъкло /енерджи/ – 4 сезона , както и цветови разновидностти.

Другите дейности на фирмата са : Външни ролетни щори, вътрешни текстилни и алуминиеви щори, охранителни ролетки, окачени тавани, гипсокартон, метални конструкции и ковано желязо.