Вътрешни щори

ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ

 21Хоризонталните щори, наричани още венециански, са практично и евтино решение, лесни за употреба. Монтират се на дограмата без да нарушават изолационните и качества. Широчината на алуминиевите лентички е 16мм. или 25мм.

Екстри:

За отваряеми врати и прозорци се предлагат допълнителни екстри – долно укрепване на щорите с възможност за регулиране на светлината и вдигане на щората с откопчаване от долната релса.

За отваряеми, както и за наклонени прозорци тип „капандура”, се предлагат допълнителни екстри – странично водене, светлината се регулира и щората се вдига без да е необходимо откопчаването й от долната релса.

ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ

product_thumb.phpВерткалните щори са едни от най-предпочитаните заради своята функционалност и практичност. Придават на всяко едно помещение завършен вид, без значение дали това ще е всекидневна, спалня, офис или заведение. Може да комбинирате цвета на щорите да се доближава до цвета на стени, мебели, ламинат или да се различават и да изпъкват по-ясно в интериора.
Предлагат се с текстилни и алуминиеви ленти. Моделите с алуминиеви ленти са по-подходящи за офиси или заведения, отколкото за дома. Текстилните пасват еднакво добре навсякъде, предлагат се в два размера според широчината на лентите (89мм. и 127мм.) и голямо разнообразие от цветове и шарки. Лесни за поддръжка. Антистатични са, не полепва прах по плата.

Вертикални текстилни щори.

Ширина на лентата 89 мм и 127 мм.

Вертикални алуминиеви щори.

Ширина на ламела 89 мм.

Вертикалните щори предлагат възможност за стенен или таванен монтаж. Механизмите на управление позволяват пакета ламели да се събират в левия или десния край, да се разделят на две части (в двата края), или да се събират в средата. Възможен е монтаж на щора с декоративен корниз, чрез което се предава завършен вид на щората.